Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2007 στην Κω. Από την πρώτη στιγμή η IDEAL PRESS δραστηριοποιείται στον τομέα των διαφημιστικών επιχειρηματικών δώρων, όπως: Στυλό, Μπρελόκ, Καπέλα, Αναπτήρες, Διαφημιστικά, Μπλουζάκια, Είδη γραφείου Παράλληλα το δημιουργικό τμήμα της εταρείας ασχολείται με την δημιουργία εντύπου και εταιρικής ταυτότητας.

Η ποιότητα, η ταχύτητα στην παράδοση και η ποικίλη γκάμα προϊόντων αξιόπιστης κατασκευής καταξιώνουν την IDEAL PRESS, σε σύντομα χρονικό διάστημα, μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στον τομέα της. Στην πορεία η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε νέους τομείς. Συνεργάζεται με τις εταιρίες DELTA PLUS GROUP, UNIFORM AND SAFETY, SOL'S, FRUIT OF THE LOOM, CROCKS 

 

Έτσι σήμερα, εκτός από το διαφημιστικό επιχειρηματικό δώρο, προσφέρει μεταξύ άλλων και: Φόρμες εργασίας Ρούχα για όλα τα επαγγέλματα (Φόρμες, Γιλέκα, Μπουφάν, Παντελόνια, Σακάκια, Αδιάβροχα) Στολές (Ιατρών, Νοσοκόμων, Μαγείρων, Σεφ, Receptionist, Καμαριέρων, Καθαριστριών) Υποδήματα ασφαλείας.

Διαθέτει επίσης: - Κεντητικές μηχανές TAJIMA νέας τεχνολογίας, για κέντημα σε ύφασμα αλλά και σε έτοιμο ρούχο και καπέλο. - Τυπωτικές μηχανές για επίπεδες και στρόγγυλες επιφάνειες. - Πρέσες ρούχων για στάμπες.

Στόχος της εταιρείας είναι να μελετάει τις νέες τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των επιχειρήσεων οδεύοντας σωστά στη διαμόρφωση της προσωπικότητας της εταιρείας σας.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2242024601 - 2242092364 ή σε κινητό: 6948532242.
Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση: 1ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΥ ΚΩ ΠΡΟΣ ΧΩΡΙΑ, ΚΩΣ  ή  ελάτε στο νέο μας υποκατάστημα στην ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ.